Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obren les inscripcions per fer de voluntari de Les Santes 2019

Escoltar

S’obren les inscripcions per fer de voluntari de Les Santes 2019

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró obre avui el termini d’inscripcions per fer de voluntaris de Les Santes. S’ofereix la possibilitat de participar activament en una vintena d’actes de la Festa Major amb tasques suport al desenvolupament de cercaviles, actes de foc i actes on se serveixen productes alimentaris.

Voluntaris a la Convidada de Les Santes 2018
Voluntaris a la Convidada de Les Santes 2018

El voluntariat és una oportunitat per viure Les Santes des de dins i una contribució ciutadana clau per a la festa.

La majoria dels actes en els quals es pot participar són actes de consuetud on hi participen les figures institucionals de la ciutat i altres colles de cultura popular. Es tracta del Desvetllament bellugós, la Convidada de la Família Robafaves, l’Escapada a negra nit, la Pujada Tabalada, el Ball de Dracs, la Proclama, la Gegantada, la Crida de Festa Major, el concert de Barram, el De Parranda, el Correguspira, la Pujada Tabaladeta, l’Anada a Ofici, la Desfilada, l’Anada i la Tornada de la Residència, la Postal de Gegants i l’Anem a tancar.

La implicació voluntària ha estat històricament clau en la recuperació i creixement de Les Santes, i ha contribuït a convertir-la en una referència cultural i patrimonial. Per això enguany es reedita la possibilitat de viure aquesta experiència única.

No hi ha edat mínima per fer voluntariat a Les Santes, tot i que les persones menors de 16 anys no poden participar als actes amb foc. Fins als 11 anys el voluntariat s’ha de realitzar amb l’acompanyament d’una persona adulta.

Les inscripcions estan obertes fins a l’1 de juliol en aquests enllaços:

MAJORS D’EDAT 

MENORS D’EDAT