Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Set detinguts per atemptat contra l’autoritat, resistència i desobediència en dos incidents a Mataró

Escoltar

Set detinguts per atemptat contra l’autoritat, resistència i desobediència en dos incidents a Mataró

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van detenir set persones com a resultat de dos incidents no relacionats que van tenir lloc ahir dimarts al Parc de la Llibertat i al passatge de Ca l’Ymbern.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van detenir ahir sis persones en un incident que va tenir lloc al parc de la Llibertat. Agents de la Policia Local s’hi van desplaçar poc abans de les 15 h arran de queixes veïnals per la presència d’un grup de joves que es trobaven a la via pública i havien posat música a un volum massa elevat. Els intents per identificar els joves van derivar en un enfrontament d’aquests amb els policies, als quals van increpar, insultar, amenaçar i arribar a agredir.

El resultat va ser de cinc persones detingudes per Policia Local (3 d’elles menors d’edat) i un sisè detingut per part dels Mossos d’Esquadra. A l’incident van intervenir fins a 4 unitats de la Policia Local i 3 de Mossos. Als detinguts se’ls atribueixen els delictes d’atemptat contra l’autoritat, resistència i desobediència. Les diligències estan sent instruïdes pels Mossos d’Esquadra.

A la mateixa hora de l’incident del parc de la Llibertat, la Policia Local va practicar una altra detenció al passatge de ca l’Ymbern. Un home que estava provocant aldarulls va ser detingut també per atemptat contra l’autoritat, resistència i desobediència.

 

 

Publicat a