Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 2.500 persones visiten el TecnoCampus en la Jornada de Portes Obertes

Escoltar

Unes 2.500 persones visiten el TecnoCampus en la Jornada de Portes Obertes

Els visitants han assistit a les sessions informatives dels 17 graus i dobles graus que s’impartiran el curs 2019-2020 a les tres escoles universitàries del TecnoCampus i també han pogut descobrir el campus mitjançant una visita guiada.

La Jornada de Portes Obertes per a futurs estudiants de grau ha batut enguany tots els registres d'assistència d'anys anteriors, amb prop de 2.500 persones que van visitar el TecnoCampus per conèixer l'oferta de graus i per visitar les instal·lacions aquest dissabte. Des de primera hora, en diverses aules dels dos edificis universitaris (TCM1 i TCM6), es van fer les sessions informatives dels 17 graus i dobles graus que s'imparteixen en les tres escoles universitàries del TecnoCampus, adscrites a la Universitat Pompeu Fabra. En altres espais es van fer sessions informatives sobre els tràmits de gestió acadèmica, en especial sobre el procés de matrícula, i es van donat a conèixer serveis d'emprenedoria, d'internacionalització i de borsa de talent.

Durant tot el dia, els futurs estudiants i els seus acompanyants també van poder fer visites guiades al campus, inaugurat l'any 2010, i ampliat amb l'edifici TCM6, dedicat als estudis de l'àmbit de la salut i en marxa des de 2016.

L'alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, acompanyat del director general, Josep Lluís Checa, va visitar el campus durant la Jornada de Portes Obertes.