Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2019

Escoltar

2019

El Ple aprova una Proposta de resolució per reconèixer i donar suport a la tasca de l’associacionisme educatiu

El Ple ordinari del mes d’abril va aprovar una Proposta de resolució presentada per ERC-MES pel reconeixement i suport a la tasca de l’associacionisme educatiu. La proposta, que inclou una esmena in voce de VOLEMataró, es va aprovar amb els vots a favor del PSC, CiU, ERC-MES, Ciutadans, CUP, VOLEMataró i la regidora no adscrita Sarai Martínez; l’abstenció del PP i els vots negatius de PxC i el regidor no adscrit Víctor Paramés.

Les desfilades dels Armats i la Processó General de Divendres Sant, punts àlgids de la Setmana Santa de Mataró

Dijous i Divendres Sant concentren l’essència de la Setmana Santa de Mataró amb dos actes reconeguts institucionalment per la seva transcendència social i cultural. L’Homenatge a la ciutat dels Armats de Mataró i la Processó General de Divendres Sant són els punts àlgids del programa de Setmana Santa, que estén els seus actes fins al diumenge 21 d’abril.

87.292 mataronins podran votar a les Eleccions Generals del proper diumenge 28 d’abril

Les eleccions Generals tindran lloc el diumenge 28 d’abril quan els ciutadans són convocats a exercir el seu dret a vot per triar els seus representants polítics al Congrés dels diputats i al Senat. A Mataró, hi haurà 116 meses distribuïdes en 75 seccions electorals, ubicades a la vegada en 31 edificis diferents o col·legis electorals. L’horari de votació és continu de les 9 h fins a les 20h i les persones amb mobilitat reduïda compten amb un servei d’acompanyament.

El PSC és la candidatura més votada a Mataró en les Eleccions Generals del 28A

La participació dels mataronins a les Eleccions Generals del 28 d’abril ha estat del 77,48%, 11 punts per sobre de la registrada en els darrers comicis del 2016 (66,06%). Les forces polítiques més votades a la ciutat han estat el PSC amb 17.082 vots (25,37%); ERC-Sobiranistes amb 14.870 vots (22,09%); En Comú Podem-Guayem El Canvi amb 10.008 vots (14,86%); Ciutadans amb 9.054 vots (13,45%) ; JxCat amb 6.438 (9,56%); PP amb 3.377 (5,02%). VOX ha aconseguit 2.981 vots (4,43%) i Front Republicà 1.753 (2,60%).

El Dia de la Policia Local posa en valor la implicació en la seguretat pública de més de mig centenar de persones

La Policia Local de Mataró ha celebrat avui el seu Dia amb el reconeixement públic i lliurament de condecoracions a persones que han destacat durant el darrer any per la seva col·laboració en l’àmbit de la seguretat pública i membres de cossos policials que han destacat en l’exercici de les seves funcions. En total han recollit les felicitacions i medalles més de mig centenar de persones.