Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2019

Escoltar

2019

El Camp Municipal de Futbol del Pla d’en Boet es millora amb la substitució de la zona de lavabos

El mòdul prefabricat de lavabos existent al Camp Municipal de Futbol del Pla d’en Boet es substitueix per una nova edificació de 117,50 m² amb un itinerari accessible que comptarà amb sis lavabos, un d’ells adaptat. Les obres, que van començar el 8 de juliol, tenen un cost de 58.423,64 € i una durada aproximada de tres mesos. Aquest equipament esportiu municipal dona servei principalment al Club Esportiu Pla d’en Boet, a un equip d’esport adaptat així com a activitats de lleure esportiu universitari.

La campanya “No” és “No” s’intensifica per Les Santes i s’afegeix “No callem, de festa respecta” pel col•lectiu LGTBI

Del 19 al 29 de juliol, hi haurà 13 punts d’informació i atenció oberts durant 78 hores. Els objectius d’aquestes accions són sensibilitzar sobre el sexisme en espais de lleure, especialment en activitats d’oci nocturn i a favor d’unes relacions lliures, respectuoses i igualitàries i evitar les agressions sexistes, racistes i LGTBIfòbiques.

Les Santes s’adhereixen al Programa Q de Festa! de l’Agència de Salut Pública de Catalunya

L’adhesió al Q de Festa! suposa disposar i activar un seguit de recursos i serveis relacionats amb la salut, el benestar i la qualitat amb l’objectiu d’aconseguir una festa més segura i saludable per a la ciutadania. Després de Tarragona i Igualada, Mataró és la tercera ciutat de Catalunya en comptar amb aquest distintiu que també el disposen les festes universitàries de la Universitat Autonòma de Barcelona (UAB) i del TecnoCampus Mataró-Maresme.

Finalitzen Les Santes 2019 on s’han celebrat els 40 anys de la recuperació de la festa en democràcia i de la Momerota

Les Santes 2019 han arribat al punt final la matinada de dilluns 29 de juliol, una festa que ha comptat amb actes multitudinaris com el Castell de focs, que es va ajornar un dia per causes meteorològiques, amb 20.000 persones al front marítim de Mataró. La celebració de Les Santes, una de les cites ineludibles del calendari festiu de Catalunya, ha comptat amb diversos aniversaris rodons com són la celebració dels 40 anys de Santes democràtiques (1979-2019), els 40 anys de la Momerota, els 30 anys de la Ruixada, Ruixadeta i Esquitxada de Colors.

Els delictes augmenten a Mataró un 5 % durant el darrer any

L’alcalde, David Bote, ha traslladat al conseller d’Interior, Miquel Buch, la seva preocupació per les dades sobre seguretat ciutadana a Mataró, durant una reunió que ha tingut lloc avui a l’Ajuntament. Seguint la tendència d’altres ciutats grans, han repuntat especialment els robatoris. Tot i això, la ràtio de delictes per cada mil habitants de Mataró (67,9) està per sota de la de Catalunya (76,2).

Neixen els Premis Fem Mataró 2022 per potenciar projectes innovadors i d’estratègia de ciutat impulsats per entitats

Amb la doble voluntat de potenciar projectes creatius i inèdits i avançar en el model de governança col·laboratiu, neixen els Premis Fem Mataró 2022. Aquests guardons, amb un valor econòmic global de 30.000 euros, volen reconèixer i promocionar la tasca de les entitats i potenciar-ne el treball conjunt, per tal d’avançar cap a una ciutat més participativa i que promogui les iniciatives de la ciutadania.