Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2019

Escoltar

2019

El Ple aprova una Proposta de resolució per a la creació d’un grup de treball previ a la revisió del Pla General d’Ordenació (PGO) de la ciutat

El Ple del 5 de setembre ha aprovat una Proposta de resolució, presentada pel grup d’ERC i amb una esmena de l’equip de govern (PSC + ECPM), per a la creació d’un grup de treball previ a l’inici de la revisió del Pla General d’Ordenació (PGO), que tingui com a finalitat definir i consensuar les línies estratègiques que regiran l’esmentada revisió.

Mataró ofereix de forma gratuïta el taller “Dones en Acció” de teatre i dansa per a dones

El Servei d’Igualtat i Ciutadania, l’Aula de Teatre i la Vocalia de Dones de Laia l’Arquera organitzen per quart any consecutiu el taller de teatre i dansa “Dones en Acció”. Les classes es faran del 9 d’octubre al 20 de maig, tots els dimecres de 19.15 h a 21.15 h, al Foment Mataroní. El taller és gratuït i té com a objectius sensibilitzar sobre temàtiques de gènere i aprofundir en una consciència de gènere així com detectar patrons de la cultura patriarcal i disposar d’eines per neutralitzar-los.

La XII edició de Mataró Camina per l’Alzheimer se celebra el 29 de setembre amb tres recorreguts

La XII edició de Mataró Camina per l’Alzheimer se celebra el 29 de setembre amb l’objectiu de continuar conscienciant i sensibilitzant totes les persones sobre la malaltia neurodegenerativa de l’alzheimer. Com en la darrera edició, tothom pot participar perquè hi ha tres recorreguts de diferents nivells. Aquesta caminada solidària forma part del programa Mou-te am Cor que aglutina totes les activitats esportives solidàries que es fan a Mataró.