Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2019

Escoltar

2019

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona

El conveni vol reconèixer la col·laboració del Col·legi de Farmacèutics com un agent més de salut, transmissor de bones pràctiques i d’informació de valor per a la ciutadania. L’objectiu és treballar de forma coordinada , a través del Consell Municipal de Salut i altres comissions tècniques, en els àmbits de la promoció i prevenció de la salut de la ciutadania en la línia que marca el Pla Municipal de Salut Pública 2017-2020.

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Cirera-Molins s’amplia amb mòduls prefabricats amb 4 consultes més

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Cirera-Molins s’amplia de forma provisional amb mòduls prefabricats que suposaran, a partir de gener del 2020, 4 consultes més i una sala d’espera. Amb l’ampliació, aquest centre del Consorci Sanitari del Maresme, comptarà amb una plaça més de medicina familiar, 20 hores més d’infermeria i 18 hores més d’atenció. Aquesta mesura és provisional mentre s’avança en els tràmits per a la construcció del nou equipament sanitari.

Mataró acollirà l’arribada de la sisena etapa de la Volta ciclista a Catalunya en la seva edició centenària

Mataró serà ciutat d’acollida de la sisena etapa, el dissabte 28 de març del 2020, de l’edició 100 de la Volta ciclista a Catalunya. Mataró ha estat ciutat de sortida en els darrers sis anys consecutius. L’any 1982 va ser la darrera vegada que la ciutat acollia un final d’etapa, on va guanyar l’holandès Johan Van de Velde que va fer pòdium del Tour de França el mateix any.

Mataró reforça el transport públic i amplia els horaris dels cementiris amb motiu de la festivitat de Tots Sants

L’Ajuntament ja té a punt el dispositiu especial per atendre l’increment de visites als cementiris municipals amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Les línies 1 i 2 de Mataró Bus reforcen horaris l’1 de novembre i la línia 3 allarga recorregut per apropar-se al Cementiri de Les Valls. A més, com cada any es programen activitats especials al Cementiri dels Caputxins.