Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament va comprar quatre habitatges durant el 2016 que s’adscriuen a PUMSA

Escoltar

L’Ajuntament va comprar quatre habitatges durant el 2016 que s’adscriuen a PUMSA

Els habitatges han estat rehabilitats i es destinen a famílies que viuen situacions de vulnerabilitat

El Ple del 4 de maig va aprovar per unanimitat l’adscripció de quatre habitatges municipals a favor de Promocions Urbanístiques de Mataró, S.A. (PUMSA). Els habitatges van ser adquirits durant l’any 2016 en exercici del dret de tanteig i retracte amb una partida pressupostària de 180.000 € dels quals 150.000 € són municipals i la resta provenen d’una subvenció de la Diputació de Barcelona. 
Durant el 2016, l’Ajuntament va adquirir quatre habitatges procedents de processos d’execució hipotecària o dació en pagament a través del dret de tanteig i retracte. Un cop rehabilitats, aquestes habitatges situats a diferents punts de la ciutat, són per a famílies amb situació de vulnerabilitat.
En el pressupost del 2017 també hi ha una partida de 150.000 € i s’ha sol.licitat també una subvenció a la Diputació de Barcelona per incrementar l’import destinat a l’adquisició d’habitatge per aquest procediment. Durant aquest exercici s’ha proposat la compra de dos habitatges per valor de 69.000 € que també caldrà rehabilitar abans d’adjudicar-los.