Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament d’aigua dels carrers de Sant Pol, d’Irlanda, de la Boixa i de l’Església

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament d’aigua dels carrers de Sant Pol, d’Irlanda, de la Boixa i de l’Església

S'instal·laran 436 metres lineals de noves canonades i dues boques d'incendi. L’actuació s’emmarca dins el Pla de Renovació del Pla Director de l’Aigua de Mataró.

Aigües de Mataró va iniciar, dilluns 3 de febrer, els treballs de renovació de les canonades de la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer de Sant Pol, del carrer d’Irlanda, del carrer de la Boixa, i del carrer de l’Església, al barri de La Llàntia.

Les obres estan contemplades dins el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011‐2025). Consisteixen en la instal·lació de 436 metres lineals de noves canonades de diferents diàmetres i la instal·lació de dues boques d’incendi per ampliar aquesta xarxa i facilitar la feina dels bombers. Una de les boques estarà situada a la cantonada del carrer de Canet amb el carrer de Calella, i l’altra al carrer de Sant Pol a l’alçada del número 1.

Per minimitzar l’impacte en la continuïtat del servei, en el transcurs de l’obra, s’instal·laran canonades provisionals que donaran servei als abonats mentre es realitzen les operacions de retirada dels elements de la xarxa actual i la instal·lació de la nova.

La rasa anirà majoritàriament per la vorera i la circulació de vehicles no es veurà afectada,  exceptuant els trams on hi ha cruïlles de carrers, que s’hauran de tallar de manera puntual. Un cop finalitzats els treballs de canalització es reposaran els paviments amb els mateixos materials que hi ha ara.

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa Construccions e Instal·lacions Tagoin SA, per un import de 76.403,35 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró, per un import de 57.675,99 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista d’onze setmanes.