Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa dels carrers de Toledo i de Múrcia

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa dels carrers de Toledo i de Múrcia

L’actuació s’emmarca dins el Pla de Renovació del Pla Director de l’Aigua de Mataró.

Obres la carrer de Toledo. Foto: Aigües de Mataró
Obres la carrer de Toledo. Foto: Aigües de Mataró

Aigües de Mataró va iniciar, dimarts 13  d’octubre, els treballs de renovació de les canonades de la xarxa d’abastament d’aigua potable dels carrers de Toledo, de Múrcia i la ronda de Joan Peiró, el tram comprès entre el carrer de Cadis i el carrer de la Immaculada, al barri de Cirera.

Les obres estan contemplades dins el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011‐2025). Consisteixen en la instal·lació de 451 metres lineals de noves canonades de diferents diàmetres i la instal·lació d’una boca d’incendi que millorarà la cobertura contra incendis de la zona. Estarà situada a la cantonada de la ronda de Joan Peiró amb el carrer de Cadis a l’alçada del número 34.

Per minimitzar l’impacte en la continuïtat del servei, en el transcurs de l’obra, s’instal·laran canonades provisionals que donaran servei als abonats mentre es realitzen les operacions de retirada dels elements de la xarxa actual i la instal·lació de la nova.

La circulació de vehicles restarà tancada, als carrers de Toledo, de Múrcia, de Cadis i de Màlaga, per motius de seguretat de l’obra fins a finals de gener, que és quan es preveu la finalització de l’obra. Es permetrà  l’accés als pàrquings dels veïns.

La rasa anirà majoritàriament per la vorera, i un cop finalitzats els treballs de canalització es reposaran els paviments amb els mateixos materials que hi ha ara. La vorera es reposarà amb panot o llosa de formigó, i la calçada amb asfalt o llambordí.

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa Construcciones García Cano e Hijos, S.A., per un import de 75.448,27 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró, per un import de 117.286,03 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de dotze setmanes.