Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 50 % de les parades del mercat de marxants de la plaça de Cuba es traslladen al Nou Parc Central a partir del 10 de desembre

Escoltar

El 50 % de les parades del mercat de marxants de la plaça de Cuba es traslladen al Nou Parc Central a partir del 10 de desembre

La passarel·la firal acollirà la meitat de les parades del mercat de marxants dels dijous de la plaça de Cuba. D’aquesta manera tots els paradistes podran vendre cada setmana.

Mercat de marxants de la Plaça de Cuba
Mercat de marxants de la Plaça de Cuba

A partir d’aquest dijous 10 de desembre, el mercat de marxants de roba dels dijous estarà repartit en dos espais: la plaça de Cuba i l’espai firal del Nou Parc Central.

A causa de les restriccions per evitar la transmissió de la Covid-19, només el 50 % de les parades s’han pogut instal·lar a la plaça de Cuba cada dijous i, per aquest motiu, els marxants només han pogut muntar la seva parada cada quinze dies. A partir d’aquest dijous, i amb la incorporació del Nou Parc Central com a nou emplaçament, el mercat de marxants recuperarà totes les parades, que aniran alternant una setmana a cada espai.

Cada setmana hi haurà una vintena de parades on s’hi podrà trobar roba, sabates, roba interior, roba infantil, estris de cuina, parament de la llar, flors i plantes, etc.

Com la resta de mercats que es fan a la ciutat, estarà perimetrat amb control d’aforament i d’accés. L’horari de venda serà els dijous de 9 a 14 h.

D’altra banda, dissabte 26 de desembre, dia de Sant Esteve, no se celebraran els mercats de marxants de Mataró. L’únic que obrirà serà el de la plaça de Cuba, que s’avançarà al dimecres 23 de desembre.

Publicat a