Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cicle de Conferències per a les persones grans es reprèn de forma telemàtica

Escoltar

El Cicle de Conferències per a les persones grans es reprèn de forma telemàtica

El Cicle de Conferències per a les persones grans, que es va cancel·lar per la pandèmia de la Covid-19, es reprèn aquest mes de juny i juliol amb 5 propostes que es podran seguir online. Les temàtiques de les sessions són diverses però es centren en la gestió del dol, com afrontar la nova normalitat i també hi ha una sessió musical. Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça gga@ajmataro.cat o enviar un WhatsApp al 662 302 311 des d’on se'ls hi facilitarà l’enllaç a la plataforma Zoom.

La programació estable del Cicle de Conferències per a les persones grans de Mataró del curs 2019-2020 es reprèn aquest mes de juny de forma telemàtica. S’han programat 5 sessions durant pels mesos de juny i juliol que són les següents:

-26 de juny, a les 12 h: “Què es pot fer i què no a la nova normalitat” a càrrec de la técnica de Salut Pública de l’Ajuntament de Mataró, Teresa Torres.

-29 de juny, a les 10 h: “El dol, com fer-lo en temps de pandemia” a càrrec de la psicòloga de la Fundació Hospital, Amparo Menéndez.

-2 de juliol, a les 17 h: “Com afrontar emocionalment la nova normalitat” a càrrec de les psicòlogues i terapeutes Alba Lloberta i Montse Roig.

-8 de juliol, a les 11.30 h: “Presentació de sardanes i audició de tible” a càrrec de l’instrumentista de tible i compositor de sardanes, Xavier Piñol.

-14 de juliol, a les 17 h: “Les emocions que ha generat i genera la pandemia” a càrrec de les psicòlogues i terapeutes Alba Lloberta i Montse Roig.

Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a l’adreça gga@ajmataro.cat o enviar un WhatsApp al telèfon 662 302 311 dient nom, cognoms i les conferències a les que volen apuntar-se. Un cop apuntades, les persones interessades rebran la informació i l’enllaç per poder-se connectar a la sessió que es farà mitjançant la plataforma Zoom.

Durant els mesos del confinament s’han anul·lat 19 xerrades que estaven programades de forma presencial, la darrera va ser el 4 de març. Per aquest curs 2019-2020 s’havien programat, a diferents espais de la ciutat, 40 xerrades que tenen com a objectiu donar consells pràctics sobre salut i qualitat de vida a la gent gran, als familiars i als cuidadors.

Publicat a