Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mataró Bus recupera el 100% del servei a partir d’aquest dimarts 2 de juny

Escoltar

El Mataró Bus recupera el 100% del servei a partir d’aquest dimarts 2 de juny

L’empresa prestadora del servei haurà de seguir aplicant les mesures per a la prevenció i el control de la infecció per la Covid-19.

A partir d’aquest dimarts 2 de juny Mataró Bus es recupera el 100 % del servei de Mataró Bus per atendre l’augment de les persones usuàries del servei de transport urbà, preservant en tot moment la seva salut.

L’empresa prestadora del servei continua aplicant les següents mesures per a la prevenció i el control de la infecció per la COVID-19:

- És obligatori l’accés al servei amb mascareta per part de les persones usuàries.

- L’ocupació dels vehicles serà d’un 50 % dels seients i un màxim de 2 persones dretes per cada metres quadrat.

- No es podrà ocupar la primera fila de seients, tret que el vehicle disposi d’una mampara protectora de separació del conductor respecte les persones usuàries.

- No es vendran bitllets senzills per evitar el contacte entre els conductors i les persones usuàries.

- Els treballadors i treballadores que tinguin contacte directe amb les persones usuàries hauran d’anar previstos de mascareta i tenir accés a solucions hidroalcohòliques per a una higiene freqüent de mans.

Les línies L1, L2 i L3 de Mataró Bus operen amb l’oferta diària habitual des del dilluns 11 de maig. La resta de línies (L4, L5, L6, L7 i L8) han continuat operant fins ara amb l’oferta de viatges dels dies feiners del mes d’agost i, per tant, s’ha mantingut una reducció del servei d’un 13,60 % durant els dies feiners. Pel que fa, als dissabtes, diumenge i festius, el servei també va recuperar l’11 de maig l’oferta habitual a totes les línies.

Publicat a