Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte d’accés a les extraescolars Mataró Educa+ s’amplia a Rocafonda per al curs 2020-2021

Escoltar

El projecte d’accés a les extraescolars Mataró Educa+ s’amplia a Rocafonda per al curs 2020-2021

Mataró Educa+ és un projecte d’educació a temps complet que posa a disposició de les famílies amb alumnes en les etapes d’infantil, primària i secundària prop de 30 activitats extraescolars diverses, de qualitat i a un preu subvencionat. El treball cooperatiu de les Associacions de Pares i Mares (AMPAs) amb el suport de l’Ajuntament van fer possible iniciar aquesta iniciativa a Cerdanyola en el curs 2018-2019 i ara l’oferta s’amplia a Rocafonda per al curs 2020-2021. Els infants de les etapes d’infantil, primària i secundària poden accedir a activitats extraescolars dels àmbits de l’esport, els idiomes, l’art i la ciència.

L'Ajuntament dona suport a les AMPAs d’un grup d’escoles de Cerdanyola i de Rocafonda per continuar amb el projecte Mataró Educa+ que té com a objectiu facilitar l'accés a les activitats extraescolars a totes les famílies. Les activitats es fan en centres educatius d’aquests barris però són obertes a tota la ciutat. La preinscripció, que comença l’1 de juliol i s’allarga fins al 18 de setembre, s’ha de fer prioritàriament de forma telemàtica. 

L’oferta es divideix per etapes educatives: l’Infantil de P3 a P5 i la de Primària i primer cicle de Secundària a Cerdanyola mentre que a Rocafonda, que el curs 2020-2021 s’estrena, hi ha la d’Infantil de P3 a P5 i la de Primària i Secundària.

Pels que fa a les activitats hi ha prop d’una trentena entre les quals hi ha d’esports com el patinatge, el futbol sala o el multi esport pels més petits, de llengües amb diferents nivells d’anglès, d’art poden fer dansa, teatre o còmic i manga i també hi ha propostes científiques.

Els objectius del Mataró Educa+ són contribuir a l’èxit educatiu i personal dels infants i joves, garantir l’equitat d’oportunitats per a tothom i afavorir la cohesió social.

Publicat a