Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus organitza un estiu més un campus de tecnologia adreçat a nois i noies de 12 a 18 anys

Escoltar

El TecnoCampus organitza un estiu més un campus de tecnologia adreçat a nois i noies de 12 a 18 anys

Xnergic organitza una desena de tallers presencials per fer atractiva la tecnologia als més joves i despertar vocacions. S’adreça a nois i noies de 12 a 18 anys, als quals acosta la tecnologia d’una manera amena entre el 29 de juny i el 24 de juliol.

El campus d'estiu Xnergic, projecte de sensibilització i foment de les vocacions tecnològiques impulsat pel TecnoCampus, és ja una tradició i aquest any no faltarà a la cita. S’adreça a nois i noies de 12 a 18 anys, als quals acosta la tecnologia d’una manera amena entre el 29 de juny i el 24 de juliol.

En aquesta edició, la programació inclou tota mena de tallers: construcció d’un joc de plataformes amb Unity3D, tacats de tinta (tints termocròmics), disseny de roba 3D amb Marvelous Designer, creació d’un món de fantasia amb Unreal Engine, curs de disseny de mods per a Minecraft, construcció d’un videojoc FPS en Unity3D, modelatge i escultura digital amb Maya..., i molt més!

Si per motius relacionats amb el COVID-19 s’hagués de suspendre alguna de les activitats, es retornaria l’import total de la matrícula.

Tota la informació sobre aquesta edició del campus d’estiu d’Xnergic es pot consultar aquí.