Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els ajuts per rehabilitar edificis d’ús residencial es poden demanar fins al 18 de setembre

Escoltar

Els ajuts per rehabilitar edificis d’ús residencial es poden demanar fins al 18 de setembre

La subvenció, que atorga la Generalitat de Catalunya i gestiona i tramita l’Oficina Local d’Habitatge, està destinada a rehabilitar els elements comuns dels edificis de tipologia residencial, amb la finalitat de fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació i la millora de la seguretat d’utilització o de l’accessibilitat.

Edifici en rehabilitació. Foto: Ajuntament
Edifici en rehabilitació. Foto: Ajuntament

El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 18 de setembre. Poden accedir a les subvencions:

- Les juntes o comunitats de propietaris, les agrupacions de juntes o comunitats de propietaris i els propietaris únics d'edificis d'habitatges, i els propietaris d’habitatges unifamiliars o agrupats en filera.

- Les societats cooperatives compostes de manera agrupada per propietaris d’habitatges o edificis que reuneixin els requisits de l’article 396 del Codi Civil; les empreses constructores arrendatàries o concessionàries dels edificis.

Les actuacions subvencionables es recullen a les bases de la convocatòria. Han de tenir com a finalitat la conservació, la millora de l‘eficiència energètica  i la sostenibilitat i la millora de la seguretat d’utilització i l’accessibilitat de l’edifici.

Per presentar la sol·licitud cal disposar de l'informe de la inspecció tècnica d’edificis (IITE), la sol·licitud del certificat d'aptitud, el CEE i l'etiqueta energètica.

A excepció de les persones físiques, el tràmit s’ha de fer telemàticament aquí.

Es pot consultar tota la informació i documentació per demanar la subvenció al web municipal i també al web de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació i consultes també es pot demanar cita prèvia a l’Oficina Local d’Habitatge per telèfon a partir del 24 d’agost (93 757 85 38, de dilluns a divendres en horari de 8:30 a 14:00 hores) o per correu electrònic a cedules@pumsa.cat.


Publicat a