Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reprèn al Pla d’en Boet “L’alcalde als barris”

Escoltar

Es reprèn al Pla d’en Boet “L’alcalde als barris”

L’alcalde, David Bote, inicia aquesta setmana una nova edició d’aquesta iniciativa que té per objectiu apropar-se a la realitat quotidiana dels barris i conèixer millor les qüestions que preocupen a la ciutadania però en un format diferent atesa la situació actual de pandèmia. El primer barri en el calendari és el Pla d’en Boet.

Imatge d'arxiu, abans de la pandèmia de la Covid-19. Foto: Ajuntament
Imatge d'arxiu, abans de la pandèmia de la Covid-19. Foto: Ajuntament

Aquesta setmana, l’alcalde, David Bote, comença al Pla d’en Boet “L’alcalde als barris”, una iniciativa que li permet estar en contacte amb entitats, associacions de veïns, escoles, clubs esportius i també amb ciutadans a nivell particular per conèixer de primera mà les seves necessitats, inquietuds, queixes i propostes. Amb aquesta proximitat s’obté de manera directa la informació per poder prendre les decisions i engegar els projectes per fer de Mataró una ciutat pròspera, justa, cohesionada, ecològica i amb igualtat d’oportunitats per a tothom.

La represa de “L’alcalde als barris” seguirà, una setmana al mes, enfocant la mirada en un barri determinat però a causa de la pandèmia el format s’anirà ajustant a les condicions que es determinin en cada moment per evitar els contagis de la Covid-19. La idea és poder atendre de forma personalitzada a la ciutadania sense promoure la interacció social presencial. Així, per exemple, aquesta setmana les trobades amb la ciutadania i amb les entitats es faran prioritàriament per via telemàtica i, en cas que no sigui possible, es prendran sempre les mesures de prevenció del coronavirus en els espais de reunió (distància, mans, mascareta, ventilació, etc.).

Les entitats i/o la ciutadania que vulguin contactar amb l’alcalde poden demanar cita trucant al Telèfon d’Atenció Ciutadana 010.

“L’alcalde als barris” s’emmarca en el projecte de Bona Governança, Ètica i Transparència de l’Ajuntament. La darrera edició del programa va ser l’abril de 2019, quan l’alcalde va estar a La Llàntia-Via Europa-Can Vilardell-Les Sureres- Santa Maria de Cirera.


El calendari 2020-2021

Els propers barris que visitarà l’alcalde són els següents:

. Del 14 al 19 de desembre: El Palau -Les Santes- Escorxador- Veïnat de les Cinc Sénies

. Del 15 al 20 de febrer del 2021: Els Molins-Torner

. Del 15 al 20 de març del 2021: Cerdanyola Sud.

. Del 12 al 17 d’abril del 2021: Rocafonda-L’Esperança-Ciutat Jardí- Can Quirze i La Fornenca

. Del 17 al 22 de maig del 2021: Cirera-La Llàntia- Via Europa- Can Vilardell- Les Sureres- Santa Maria de Cirera

. Del 14 al 19 de juny del 2021: Centre-l’Eixample-l’Havana

. Del 12 al 17 de juliol del 2021: Vista Alegre – Camí de la Serra- Vallveric- La Cornisa i Can Marquès

. Del 13 al 18 de setembre del 2021: Peramàs-Les Esmandies

. Del 18 al 23 d’octubre del 2021: Cerdanyola Nord.


Tota la informació sobre el calendari i com demanar cita es pot trobar al web de l’alcalde www.mataro.cat/alcalde