Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament cedeix espais i una desena d’equipaments a instituts i escoles per al curs 20-21

Escoltar

L’Ajuntament cedeix espais i una desena d’equipaments a instituts i escoles per al curs 20-21

Els centres educatius de la ciutat compten amb el suport de l’Ajuntament de Mataró per portar a terme la seva tasca educativa amb totes les mesures que marca la normativa vigent respecte el control de la pandèmia del coronavirus. En aquesta línia, l’Ajuntament ha cedit gratuïtament una dotzena d’espais públic i una desena d’equipaments esportius municipals perquè l’alumnat pugui desenvolupar l’assignatura d’educació física i l’hora de l’esbarjo amb seguretat.

El curs 2020-2021 ve marcat pel control de la pandèmia del coronavirus i en aquesta línia l’Ajuntament ha treballat amb els centres educatius, que depenen del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, per escoltar les seves necessitats. La dimensió d’algunes de les escoles i instituts va propiciar la demanda d’espais municipals per poder desenvolupar l’esbarjo i l’assignatura d’educació física en espais més amplis i mantenir els grups “bombolla”.

Amb el curs començat, els espais públics que es fan servir són el Parc Central, la plaça dels Quatre Camins, el Pati de Can Marchal, la plaça del Cafè de Mar, la Plaça del Forn del Vidre, la plaça dels Alocs i el Parc de la Llibertat.

Pel que fa als equipaments esportius, es cedeixen sense cobrar el preu públic que seria de 20.131,53 € per a tot el curs escolar, els següents: el gimnàs del Centre Cívic Espai Gatassa; la Pista Poliesportiva Coberta Municipal de Cerdanyola; el Poliesportiu Municipal del carrer d’Euskadi; la Pista Poliesportiva Municipal de Cirera; la sala de reunions de la Direcció d’Esports; el camp municipal d’Esports del Centenari; el camp municipal de futbol A7 de Cirera Francisco Melero Navarro; la pista poliesportiva Municipal de Rocafonda i el camp municipal de Futbol de Rocafonda.

També hi ha d’altres espais com el Centre Cívic Gatassa i la sala de reunions de la Direcció d’Esports que s’utilitzen com aules per activitats docents.

Publicat a