Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament col·labora amb Mataró Sense Fils en la campanya “Cap estudiant sense Internet”

Escoltar

L’Ajuntament col·labora amb Mataró Sense Fils en la campanya “Cap estudiant sense Internet”

La iniciativa “Cap estudiant sense Internet” es basa en la col·laboració veïnal i consisteix en compartir el WIFI amb les famílies amb infants en edat escolar que no en disposin. L’Ajuntament de Mataró col·labora amb aquesta mesura ciutadana donant el suport de comunicació a les comunitats de veïns que vulguin participar que comptaran amb suport gràfic per organitzar-se. L’objectiu és minimitzar la bretxa digital dels alumnes més vulnerables durant el confinament per la COVID-19.

L’Ajuntament de Mataró col·labora amb la campanya “Cap estudiant sense Internet” impulsada per la Fundació Guifi.net que aquí a  Mataró compten amb la secció local Mataró Sense Fils. L'objectiu de la campanya “Cap Estudiant Sense Internet” és minimitzar la bretxa digital que davant d'aquesta situació de confinament es pot agreujar per als estudiants més vulnerables.

Un grup de voluntaris coordinats pel Punt de Voluntariat de l’Agència de Suport a l’Associacionisme repartiran uns cartells a les comunitats de veïns perquè puguin posar-los a les zones comunes.  En aquest cartell hi ha l’explicació del que han de fer els veïns que disposen de WIFI i la volen compartir, així com el que han de fer els veïns que en necessiten per a finalitats educatives.

Mataró Sense Fils és la secció local de la Fundació Guifi.net, una xarxa de telecomunicacions oberta, lliure i neutral que es vertebra a partir d'un acord d'interconnexió entre iguals on cadascú al connectar-se estén la xarxa i obté connectivitat amb tothom.

Per més informació sobre com col·laborar amb la campanya es pot visitar el web estudiants.msf.cat

Arxius adjunts