Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Arxiu Municipal fa una crida a la col·laboració ciutadana per documentar la situació de la pandèmia de la COVID-19

Escoltar

L’Arxiu Municipal fa una crida a la col·laboració ciutadana per documentar la situació de la pandèmia de la COVID-19

L’objectiu de la crida és recollir documents que siguin testimoni de la solidaritat entre persones individuals o col·lectius que treballen i/o col·laboren a Mataró, i així poder-los conservar per a la posteritat. Els arxius digitals, que poden ser des de dibuixos dels infants de suport als malalts, a vídeos de reconeixement als sanitaris o imatges de com una comunitat de veïns s’organitza, es poden enviar al correu arxiumpal@ajmataro.cat

Es poden enviar tota mena de documents relacionats amb Mataró que il·lustrin com s’organitzen les xarxes ciutadanes per ajudar a les necessitats: fotografies, vídeos, cartells, tríptics, dibuixos de nens i nenes de suport als malalts i personal sanitari, vídeos dels reconeixement als sanitaris i cossos de seguretat o imatges de com els veïns i veïnes es relacionen en forma d’oci per a passar millor el confinament que ens ha tocat viure, en serien exemples clars.

Els arxius digitals es poden enviar al correu arxiumpal@ajmataro.cat . També es pot fer servir el servei wetransfer per aquells enregistraments de vídeo o àudio que ocupin molt d'espai, o esperar a que l’arxiu reobri les seves portes i portar-ho personalment més endavant.

Davant de qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb l'arxiu municipal mitjançant el correu arxiumpal@ajmataro.cat