Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya es farà de forma esglaonada i sense públic

Escoltar

L’ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya es farà de forma esglaonada i sense públic

L’Onze de setembre es farà l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova d’una forma esglaonada i sense públic per complir amb les normes de distanciament i seguretat marcades per les autoritats per evitar el contagi del coronavirus. A les 10.30 h està previst l’ofrena institucional que fan l’alcalde i els portaveus dels grups municipals i després serà el torn d’entitats, partits polítics i sindicats que prèviament hagin confirmat assistència.

L’ofrena floral de la Diada de Catalunya 2020 està marcada per les normes de seguretat i distància que indiquen les autoritats sanitàries i per tant es farà sense públic. Començarà a les 10.30 h davant del monument a Rafael Casanova i comptarà amb 21 ofrenes, confirmades fins a dia d’avui, que es faran de forma esglaonada. Enguany no hi haurà música en directe ni tampoc els balls tradicionals.

L’alcalde i els portaveus municipals seran els primers en fer l’ofrena institucional a les 10.30 h i després serà el torn de partits polítics, sindicats i entitats que han hagut de confirmar l’assistència prèviament per disposar d’una hora concreta per fer-la. Fins ara, hi ha 21 ofrenes programades que es faran de manera successiva i pautada per evitar l’agrupació de persones.

 

Conferència institucional

La conferència anirà a càrrec de Paola Lo Cascio i porta com a títol “40 anys de recuperació de l’autogovern: passat, present i reptes de futur”. Enguany la conferència es farà el dijous 10 de setembre, a les 19.30 h, des del Saló de Sessions de l’Ajuntament de Mataró però sense públic. La ciutadania la podrà seguir en directe a la web de l'Ajuntament de Mataró en el següent enllaç: https://www.mataro.cat/endirecte