Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 65a Nit de l’Esport se celebra el divendres 11 de desembre per Mataró Audiovisual

Escoltar

La 65a Nit de l’Esport se celebra el divendres 11 de desembre per Mataró Audiovisual

La 65a Nit de l’Esport s’ha ajornat dues vegades durant aquest 2020, el 16 de març per l’arribada de la Covid-19 i el 16 d’octubre per la segona onada de la pandèmia. En les dues ocasions s’havia de celebrar al Teatre Monumental però ara, donada la situació, es farà a través d’un programa de televisió que s’emetrà divendres 11 de desembre, a les 21 h, i que es podrà seguir en directe per Mataró Audiovisual i pel web de l’Ajuntament www.mataro.cat/endirecte

Foto: Sergio Ruiz
Foto: Sergio Ruiz


El programa de la 65a Nit de l’Esport, que estarà presentat pels periodistes Josep M. Spà i Helena Novellas, s’emetrà divendres 11 de desembre a les 21 h i es podrà seguir en directe per Mataró Audiovisual i per www.mataro.cat/endirecte.

El reconeixement als millors esportistes, equips, tècnics, patrocinadors, escoles que participen en els Jocs Escolars i a tothom que fa possible l’esport a Mataró han rebut els guardons de forma prèvia, guardant totes les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries. Un equip de Mataró Audiovisual ha gravat aquests moments d’entrega dels guardons perquè es puguin emetre en el programa que combinarà el directe amb aquests vídeos així com una entrevista a la regidora d’Esports, Bea Delgado i l’entrega del guardó més esperat de la vetllada, el de millor esportista de Mataró 2019.

La Nit de l’Esport és un acte de reconeixement als i els esportistes, equips, clubs, directives, entrenadors i entrenadores, i persones vinculades a l’esport de la ciutat, que hagin tingut una actuació destacada durant l’any anterior a la celebració.

Publicat a