Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nit de l’Emprenedoria es transmetrà en directe aquest dijous 19 de novembre a partir de les 19 h

Escoltar

La Nit de l’Emprenedoria es transmetrà en directe aquest dijous 19 de novembre a partir de les 19 h

La gala d’entrega dels premis Creatic, que aquest any celebren el 20è aniversari, passa al format online davant de situació derivada de la pandèmia.

La Nit de l'Emprenedoria 2020 canvia de format i s'adapta a les circumstàncies actuals.

Aquest dijous 19 de novembre a les 19 h, es podrà seguir online aquesta cerimònia d'entrega dels Premis Creatic i de reconeixements a la responsabilitat social, a través de YouTube o en l'emissió en directe realitzada per Mataró Televisió i Mataró Ràdio. La gala serà presentada per la periodista Elisenda Pineda.

La Nit de l'Emprenedoria d'enguany serà especial no només pel seu format atípic, sense públic en directe. També ho serà perquè s'hi entregaran els 20ens premis Creatic, que coincideixen en el temps amb la celebració dels 10 anys del TecnoCampus. Una doble celebració, doncs, que coincideix amb una reformulació dels premis, amb nous guardons i noves categories.

Respecte a l’edició anterior, s’hi han introduït dues noves categories de premis. A més del premi Creatic a la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de la tecnologia i la innovació, es reconeixeran la millor iniciativa liderada per dones i el millor projecte amb impacte social. El primer d’aquests premis està dotat amb 12.000 euros, i els altres dos, amb 6.000 euros cadascun. Els premiats també gaudiran d'altres importants beneficis que els ajudaran a impulsar els seus projectes empresarials: es podran allotjar, amb una bonificació del 50% el primer any, a la incubadora del parc empresarial TecnoCampus, actualment seu de més de 110 empreses.

Com en les darreres edicions, els premis compten amb el mecenatge de diverses empreses i institucions. Són set en total: Bytemaster (categoria platinum); FYR Legal, Minoryx Therapeutics i Banc Sabadell (categoria gold); Web Manager Service i Palobiofarma (categoria bronze). Amb el seu suport, aquestes empreses fan possible la dotació econòmica dels premis, i mostren així el compromís amb emprenedors que fan els seu primers passos.

Durant la gala del proper dijous dia 19, també es lliuraran un premi al millor projecte emprenedor en l’àmbit de la formació professional i un premi a l'emprenedoria universitària per a un projecte presentat per estudiants del TecnoCampus.

Els premis són una iniciativa del TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró. A més de les empreses que actuen com a mecenes, hi col·laboren la Diputació de Barcelona, el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i el d'Empresa i Coneixement de la Generalitat (mitjançant Catalunya Emprèn i ACCIÓ), el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (GENTIC), l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), l’Associació Dóna`t un impuls, la Cambra de Comerç de Barcelona.

 

Reconeixement a empreses i persones treballadores

En el marc de la Nit de l’Emprenedoria també es farà un reconeixement col·lectiu al conjunt de persones treballadores i al teixit empresarial de Mataró, des dels autònoms fins a les grans empreses, per agrair-los l’esforç, la cooperació, la solidaritat, la resistència i el compromís amb què han afrontat les difícils circumstàncies amb què s’han trobat degut a la pandèmia de la Covid-19. Aquest agraïment i reconeixement col·lectiu el fan l’Ajuntament, el Consell Econòmic i Social de Mataró (on hi són representats PIMEC, FAGEM, CCOO i UGT) i també la Taula per a la reconstrucció social i econòmica de Mataró.