Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local de Mataró fa set detencions per robatoris en les dues últimes setmanes

Escoltar

La Policia Local de Mataró fa set detencions per robatoris en les dues últimes setmanes

Els fets han tingut lloc a diferents punts de la ciutat i els darrers corresponen a aquesta matinada. La Policia Local passa les diligències al jutjat i en un dels casos s’ha facilitat el reingrés d’un menor en el centre del qual estava fugit.

La primera detenció va tenir lloc el 12 de juny a la plaça de Can Xammar on, cap a les 17.40 h, una unitat policial va observar quatre persones amb actitud sospitosa. Durant les tasques d’identificació es va constatar que un dels individus, menor d’edat, portava un mòbil que havia estat robat i amb denúncia interposada el passat gener.

La segona detenció va tenir lloc el 15 de juny a les 11 h al carrer de Jaume I. També durant una actuació policial per identificar un grup de persones es va detenir un menor d’edat que tenia requeriments pendents. Es va posar a disposició de Mossos d’Esquadra per dur a terme el seu reingrés al centre on resideix i del qual estava escapolit.

El 17 de juny es va detenir un home de 25 anys per l’estrebada d’un telèfon mòbil a la carretera de Mata. L’avís es va rebre a les 10.25 h i la unitat policial va detenir el presumpte autor dels fets poc després a l’avinguda d’Amèrica gràcies a la descripció proporcionada. 

La quarta detenció, un jove de 19 anys, va tenir lloc l’endemà, al Camí Ral per l’estrebada d’una bossa de mà, i amb conseqüència el robatori amb violència del mòbil, moneder i claus de la víctima. Els fets van tenir lloc a les 8.13 h.   

També el 18 de juny cap a les 21 h va tenir lloc una altra detenció, en aquest cas al carrer de Galícia per un intent de robatori a les instal·lacions del Camp Municipal d’Hoquei. El dispositiu d’alarma de l’equipament es va activar i en arribar la policia es va detenir un home de 50 anys per intent de robatori amb força.

Les últimes detencions han tingut lloc la passada matinada, a la 1.22 h, davant l’estació de Renfe. La Policia Local ha detingut dos joves de 18 anys per un intent de robatori amb violència i portant una arma blanca quan s’estaven barallant amb la víctima. Els detinguts tenen múltiples antecedents, principalment per robatoris amb força i amb violència. Es preveu que passin a disposició judicial en les properes hores.


Publicat a