Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local interposa 108 denúncies per incompliment de les mesures per contenir la Covid-19

Escoltar

La Policia Local interposa 108 denúncies per incompliment de les mesures per contenir la Covid-19

Des de l’entrada en vigor de les noves restriccions, el passat divendres 16 d’octubre, el cos policial ha intensificat les actuacions d’informació i control sobre aquelles activitats i espais considerats prioritaris per evitar la transmissió de la Covid-19.

La Policia Local ha identificat 113 persones i ha interposat 108 denúncies per incomplir les noves mesures i restriccions determinades per la Generalitat per aturar la transmissió de la Covid-19. Aquestes identificacions i denúncies s'han produït entre divendres 16 d'octubre, dia en què van entrar en vigor les mesures, i ahir diumenge, 19 d'octubre. 

Més de la meitat de les denúncies (60) han estat per no dur mascareta; 37 per reunions de més de sis persones i/o consum de menjar i begudes a la via pública; 5 per consum d’alcohol a la via pública, i 6 per incompliment de restriccions d’activitat en establiments. La Generalitat és qui determina l’import de les sancions, que oscil·la entre els 100 € i els 3.000 €.

Des de l’entrada en vigor de les noves restriccions, la Policia Local ha intensificat les actuacions d’informació i control sobre aquelles activitats i espais que el Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) ha assenyalat com a prioritaris per contenir la transmissió del virus. A més, cinc equips d’informadors estan donant suport en la difusió i control de la nova normativa als espais i activitats públiques.

Publicat a