Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local intervé material sanitari que es volia distribuir en un comerç de Mataró a preus abusius

Escoltar

La Policia Local intervé material sanitari que es volia distribuir en un comerç de Mataró a preus abusius

Els agents han interceptat una furgoneta quan portava mascaretes i guants per a la seva venda en un establiment comercial de la ciutat. La Policia Local ha intervingut el material, que es posarà a disposició dels serveis sanitaris.

Material intervingut. Foto: Ajuntament
Material intervingut. Foto: Ajuntament

L’actuació ha tingut lloc passades les 10 h del matí, quan una unitat policial ha observat que s’estaven venent mascaretes i guants a preus elevats en un establiment comercial de l’avinguda del Perú.  

Els policies han interceptat una furgoneta de repartiment quan el vehicle anava a descarregar el material sanitari a la botiga per a la seva venda. En concret, la Policia Local de Mataró ha intervingut 926 mascaretes i 2.900 guants.

Les mascaretes, de diferents tipus, es venien a 10 € el paquet de 3 (les més senzilles) i 10 € les de major protecció. En el cas dels guants, es posaven a la venda per 10 € la caixa de 100 unitats. El titular de l’establiment no ha acreditat la procedència del material sanitari.

La Policia Local ha aixecat acta administrativa contra el titular de l’establiment i la persona que conduïa la furgoneta, que es trasllada a la Delegació del Govern perquè determini sobre el resultat de la presumpta infracció, en relació a les restriccions de comercialització i distribució de material sanitari establertes per l’Estat amb motiu de l’estat d’alarma pel coronavirus.

El material intervingut, que inicialment sembla correctament envasat, es posarà a disposició dels serveis sanitaris.

Publicat a