Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Taula d'Entitats de Cerdanyola promou un vídeo nadalenc per demanar germanor i responsabilitat en temps de Covid-19

Escoltar

La Taula d'Entitats de Cerdanyola promou un vídeo nadalenc per demanar germanor i responsabilitat en temps de Covid-19

L'Agència de Suport i Serveis a les Entitats ha col·laborat amb la producció audiovisual dinamitzant el teixit associatiu del territori ja que en el vídeo hi han col·laborat prop d’una vintena d’entitats de Cerdanyola que han volgut felicitar aquestes festes nadalenques, marcades per la Covid-19.

Per aquestes festes de Nadal, la Taula d’Entitats de Cerdanyola ha unit esforços per enregistrar un clip audiovisual per desitjar a tota la ciutadania un Bon Nadal i alhora demanar corresponsabilitat en el compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19. L'Agència de Suport i Serveis a les Entitats ha col·laborat en el projecte, oferint el seu suport tècnic i facilitant el lligam entre les entitats participants. Fer xarxa entre les entitats per assolir objectius comuns ha estat un dels objectius del projecte, que ha demostrat una vegada més que el teixit associatiu del barri de Cerdanyola és un element de cohesió plenament consolidat.

 

A través del treball col·laboratiu, les entitats han posat el seu granet de sorra per aconseguir aquest vídeo que es difondrà a través de les xarxes socials. L'enregistrament i muntatge del clip ha anat a càrrec de Ràdio La Veu de Cerdanyola. Les entitats que hi han participat són: AAVV de Cerdanyola, AEiLL Cerdanyola, ACSUMA, Assoc. Cultural de Cerdanyola, Assoc. Cultural i Social Badenya, Assoc. Dones de Cerdanyola, Assoc. Gent Gran de Cerdanyola, Assoc. Guineanos y Amigos del Maresme, Assoc. Jama Kafo, Assoc. Jimayoor, Assoc. per la Cultura i la Cohesió Social Mataró, Casa de Andalucia a Mataró, Casal del Barrio de Cerdanyola, CCA  Hdad. Ntra. Sra. del Rocío Divina Pastora, Col·lectiu de Teatre EPMA, Espai Gatassa, Espai Jove Cerdanyola i Ong Vols Salesians.


En el vídeo s'hi poden veure imatges significatives del barri de Cerdanyola, entre les quals també hi ha imatges de la Mostra d'Entitats, una de les activitats de dinamització comunitària clau que ja ha assolit les deu edicions i que enguany no s'ha pogut celebrar a causa de la pandèmia. Mitjançant la identificació d'elements comuns, el vídeo és un exemple de com l'acció comunitària facilita un barri més inclusiu, on la participació ciutadana pugui créixer dia a dia.


Cada entitat participant dona, per una banda, un missatge positiu d'escalf en aquests moments on les relacions socials es veuen limitades. D'altra banda, les entitats demostren la força que tenen per continuar treballant en un barri unit, ple d’història, de generositat i de mà estesa per a tothom. Els membres de la Taula d'Entitats de Cerdanyola han estat partícips de la cocreació del projecte des de la concepció de la idea, la gestió dels continguts, l'execució de l'enregistrament i la posterior difusió.

 

Publicat a