Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les activitats de dinamització promogudes pels serveis municipals, agrupades a “Mataró es queda a casa”

Escoltar

Les activitats de dinamització promogudes pels serveis municipals, agrupades a “Mataró es queda a casa”

El web municipal acull un nou espai on es poden consultar totes les propostes impulsades per l’Ajuntament per dinamitzar des de casa la cultura, l’educació, la promoció de la ciutat, l’esport i l’associacionisme, entre d’altres.

Ja es poden consultar al web municipal totes les activitats i campanyes que els diferents serveis municipals promouen a través de la xarxa per dinamitzar des de casa la cultura, l'educació, l'associacionisme, la promoció de la ciutat, l'esport... “Mataró es queda a casa” és, doncs, un recull de propostes que poden realitzar els mataronins i mataronines per seguir gaudint de la ciutat mentre duri el confinament.

Aquest espai web està plantejat com un espai dinàmic que s’anirà actualitzant per incorporar les noves iniciatives que vagin impulsant els diferents serveis de l’Ajuntament.

De moment, ja s’hi poden consultar les activitats promogudes per l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, Arxiu Municipal, Cultura, Educació, Esports, Joventut, Mediació Ciutadana i Promoció de Ciutat.