Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Oficines d’Atenció Ciutadana tornen a obrir de manera presencial

Escoltar

Les Oficines d’Atenció Ciutadana tornen a obrir de manera presencial

El pròxim 25 de maig tornarà a funcionar l’atenció presencial de les Oficines d'Atenció Ciutadana, de forma gradual. En aquesta fase de la desescalada del confinament es farà amb cita prèvia obligatòria per a tots tipus de tràmits, que es pot demanar al telèfon 010 (gratuït), o a l’adreça mataro.cat/citaprevia. L’horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 9 a 15 h.

Les oficines que obriran inicialment seran:

  • La Riera, 48. Obre el 25 de maig
  • Passeig de Ramon Berenguer III, 82. Obre el 26 de maig
  • C/ de Josep Punsola, 47. Obre el 27 de maig

L’Ajuntament de Mataró posa a la disposició de la ciutadania diferents canals a través dels quals es poden demanar informació sobre els serveis i les activitats municipals, resoldre dubtes, fer consultes i suggeriments, presentar queixes o realitzar tràmits, entre altres. S’ofereixen tres canals diferents:

A través del telèfon d'atenció ciutadana 010 gratuït (900 859 009 si truqueu de fora de Mataró) es pot demanar cita prèvia, informació sobre serveis i tràmits municipals de 8 a 19 h de dilluns a divendres no festius.

Durant les 24 hores del dia es pot accedir a la Seu electrònica seu.mataro.cat per a fer tràmits, a la Bústia d'Atenció Ciutadana a mataro.cat per a incidències i queixes o suggeriments.

De 8 a 19 h de dilluns a divendres no festius es pot accedir al Xat d'Atenció Ciutadana a mataro.cat per a informació sobre serveis i tràmits municipals.