Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acomiada el 2020 amb una tronada al ritme de les 12 campanades

Escoltar

Mataró acomiada el 2020 amb una tronada al ritme de les 12 campanades

Mataró vol acomiadar l’any 2020, marcat per la pandèmia de la Covid-19, d’una forma especial per posar de manifest les dificultats viscudes com a ciutat. Serà amb una tronada que marcarà els quarts i les 12 campanades de forma que es puguin escoltar des de tots els punts de Mataró. Un comiat plantejat a nivell ciutat però que cada ciutadà seguirà des de casa seva amb l’objectiu de complir amb les normes marcades per les autoritats sanitàries.

L’any 2020 passarà a la història per l’arribada de la Covid-19 que ha posat en perill la salut de tots els ciutadans amb la mort, malauradament, de molts d’ells, així com també ha estat un daltabaix econòmic i social. Donada aquestes circumstàncies especials que també han obligat a anul·lar la festa popular de l’OCA que es feia a Mataró, des de la Direcció de Cultura han ideat un comiat de ciutat com a símbol per dir adéu a tot el que ha portat el 2020 i amb esperances de futur.

Des d’un punt de la ciutat, es tiraran petards que marcaran els quarts i les dotze darreres campanades del 2020. Es podran escoltar des de tots els barris i punts de Mataró amb l’objectiu que sigui un comiat de ciutat però amb la logística marcada per les autoritats sanitàries: estar a casa amb una celebració amb el grup bombolla.

Per visualitzar aquest comiat, s’anima a la ciutadania a  penjar fotografies i vídeos de les seves revetlles a les xarxes amb el #adéu2020Mataró.