Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei de transport públic Mataró Bus deixa de ser gratuït a partir del 10 d’abril

Escoltar

El servei de transport públic Mataró Bus deixa de ser gratuït a partir del 10 d’abril

El servei de transport públic Mataró Bus torna a les tarifes vigents a partir del 10 d’abril un cop finalitzada la restricció de mobilitat per als sectors no essencials acordada per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). Pel que fa als horaris, durant els dies feiners la freqüència és la mateixa que durant els feiners del mes d’agost, i els dissabtes passen a tenir la mateixa freqüència que els diumenges i festius.

Avui 9 d’abril s’acaba el període de set dies de gratuïtat del transport públic acordat per l'Autoritat del Transport Metropolità  (ATM) de l’àrea de Barcelona i consensuat amb l’Associació de Municipis per la Mobilitat i els Transport Urbà (AMTU), de la qual forma part l’Ajuntament de Mataró.

Pel que fa als horaris, durant els dies feiners es continua mantenint la mateixa freqüència que els feines del mes d’agost (reducció del servei en un 33,47%) i els dissabtes passen a disposar de la mateixa oferta de diumenges i festius que suposa la reducció d’un 40,39% respecte un dissabte habitual. Diumenges i festius es manté l’oferta actual. Aquesta oferta suposa una reducció ponderada del servei al llarg de la setmana d’un 32,19%. Aquests horaris del servei de Mataró Bus s’aplicaran mentre duri la situació de crisi sanitària provocada pel Coronavirus (COVID-19) i fins que es dicti una nova resolució.

Les normes de seguretat i higiene continuen essent les mateixes: els ciutadans usuaris han d’entrar per la porta del darrera, exceptuant els vehicles que porten la validadora a la part davantera; es redueix l’aforament dels vehicles a 1/3 de la seva capacitat; s’haurà de mantenir la distància de seguretat d’1 metre entre passatgers i no es vendran bitllets senzills ni en suport paper per evitar el contacte.

 

 

Publicat a