Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró commemora el Dia de la Memòria de l’Holocaust i Prevenció dels Crims contra la Humanitat

Escoltar

Mataró commemora el Dia de la Memòria de l’Holocaust i Prevenció dels Crims contra la Humanitat

El dilluns 27 de gener, a les 19h, està prevista fer l’ofrena floral al monument “Intolerància” situat al passeig de Carles Padrós amb la participació de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM). El dimarts 28 de gener, a les 19h al Saló de Sessions de l’Ajuntament, es farà la conferència “Europa 75 anys després de l’alliberament dels camps. Fraternitat, internacionalisme i solidaritat” a càrrec del sociòleg i membre de l’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme, Domènec Martínez.


Domènec Martínez (Terrassa, 1949) és sociòleg i membre de l’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme. Forma part de l’Espai de memòria i dels valors democràtics de Terrassa i es dedica a fer activitats de divulgació de la memòria cívica i democràtica a Catalunya i és membre del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La conferència que farà a Mataró, el 28 de gener a les 19h al Saló de Sessions de l’Ajuntament, es titula “Europa 75 anys després de l’alliberament dels camps. Fraternitat, internacionalisme i solidaritat”.

Un dia abans, el dilluns 27 de gener, es commemora el Dia Internacional de la Memòria de l’Holocaust i Prevenció dels Crims contra la Humanitat. A Mataró es fa un ofrena floral institucional al monument “Intolerància” que es troba al passeig de Carles Padrós. Aquest acte compta amb la música en directe de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM).

Els dos actes s’organitzen conjuntament amb el Grup de Recerca de la Memòria Històrica de Mataró.