Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró organitza un acte de Nadal virtual per a les persones grans amb l’actor Joan Pera com a convidat

Escoltar

Mataró organitza un acte de Nadal virtual per a les persones grans amb l’actor Joan Pera com a convidat

L’acte es farà el 22 de desembre, a les 16.30 h, a través de la plataforma ZOOM i comptarà amb la dinamització de l’actor Joan Pera, la participació d’usuaris i usuàries dels Casals municipals de la Gent Gran de Mataró i la salutació de l’alcalde, David Bote, i de la regidora de Gent Gran Activa, Eli Ruiz. Per participar cal enviar prèviament un correu electrònic a gga@ajmataro.cat

Els Casals Municipals de la Gent Gran de Mataró organitzen cada any festes i trobades per celebrar l’arribada de les festes nadalenques. Aquesta tradició no s’ha volgut perdre però s’ha hagut d’adaptar a la nova situació marcada per les dades epidemiològiques de la pandèmia de la Covid-19.  

El proper 22 de desembre, a les 16.30 h, està previst celebrar un berenar virtual adreçat a les persones grans, dinamitzat per l´actor Joan Pera i amb la participació d´algunes persones usuàries dels casals.

D’aquesta manera, el Consistori vol agrair l’esforç de molta gent gran de Mataró per entrar en el món virtual i seguir fent activitats que contribueixin a un envelliment saludable i actiu, i que els facilitin la gestió emocional de la situació actual.

Per poder participar d´aquest acte cal enviar un correu electrònic a gga@ajmataro.cat indicant nom i cognoms.


Balanç 2020

Els Casals Municipals de la Gent Gran de Mataró es van tancar el mes de març amb l’arribada de la primera onada de la Covid-19. Des d’aleshores l´activitat es va traslladar al món virtual amb molt bona acollida per part de les persones habitualment usuàries d´aquests equipaments.

Des d’aleshores, es fan tot tipus d’activitats i tallers a través de la plataforma ZOOM, com ara  activitats de gimnàstica,  tallers de memòria, taitxí, conferències, formacions per a superar l´escletxa digital, així com trucades individualitzades a les persones usuàries dels equipaments per tal de combatre els efectes que aquesta situació de pandèmia hagi pogut provocar.

Publicat a