Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró se suma al dol oficial decretat fins al 6 de juny en record a les víctimes de la COVID-19

Escoltar

Mataró se suma al dol oficial decretat fins al 6 de juny en record a les víctimes de la COVID-19

L’Ajuntament se suma als 10 dies de dol oficial decretats pel Consell de Ministres i també al minut de silenci previst per avui 27 de maig, a les 12 h, des del lloc de treball o des de casa. Durant aquestes dies de dol, les banderes exteriors dels edificis municipals i la que es troba a la plaça de Santa Anna onejaran a mig pal i a les banderes interiors del Saló de Sessions s’han posat crespons negres.

L’alcalde, David Bote, i el portaveus dels grups municipals amb representació a l’Ajuntament de Mataró han fet avui 27 de maig, a les 12 h, el minut de silenci oficial per les víctimes de la COVID-19.

Les banderes dels edificis municipals i també la que es troba a la plaça Santa Anna onegen a mig pal i les banderes que es troben a l’interior del Saló de Sessions de l’Ajuntament tenen crespons negres en senyal de dol.

Mataró se suma així al dol oficial decretat pel Consell de Ministres, recollit al BOE A-2020-5316 així com al Decret 58/2020 de la Generalitat de Catalunya. Aquest dol, el més llarg de la història democràtica del país, comença el 27 de maig i finalitza el 6 de juny.

 

Junta Portaveus 21 abril

En el cas de Mataró, la Junta de Portaveus del 21 d’abril ja va acordar per unanimitat que les banderes de l’edifici de l’Ajuntament i de Via Pública onegin a mig pal com a símbol de dol per totes les persones que han mort a causa de la Covid-19.