Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró serà la ciutat d’arribada de la 6a etapa de la 100 Volta Ciclista a Catalunya el 28 de març

Escoltar

Mataró serà la ciutat d’arribada de la 6a etapa de la 100 Volta Ciclista a Catalunya el 28 de març

L’alcalde, David Bote, la regidora d’Esports, Bea Delgado, i el director de la Volta Catalunya, Rubèn Peris, han presentat la 6a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya que sortirà, el dissabte 28 de març, de Tarragona per finalitzar a Mataró amb un total de 193,9 km. Mataró celebrarà aquella jornada una diada dedicada al ciclisme amb activitats durant el dia entre les que destaquen la primera prova de la Copa Catalunya Infantil de carrera “Trofeu Ciutat de Mataró”, una mostra d’esport solidari “Mou-te amb cor” i una zona comercial amb zona de “food trucks”.

El recorregut dels ciclistes per la ciutat de Mataró, el 28 de març, s’iniciarà per la carretera d'Argentona C-1415 fins a la plaça del Camí de Traià, seguint per l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch. Des d’aquí es gira vers l’avinguda de la Gatassa fins passar per la plaça de Manuel de Serra i Xifra es gira vers la ronda de Leopoldo O’Donnell, fins a la plaça de Granollers, per continuar pel Camí de la Geganta on la línia de meta se situarà al camí de la Geganta, just abans de l'alçada del carrer de Guifré el Pelós. 

El camí de la Geganta, entre la plaça de Granollers i el passeig de Carles Padrós, es tallarà al trànsit de les 7.30 h fins a les 20 h i a partir de les 15 h es tallarà el trànsit a tot el recorregut.

En el Nou Parc Central hi haurà activitats durant tot el dia, a partir de les 11h i fins a les 18 h, hi haurà zona de “food trucks” i exposició comercial. Pel matí, de les 11h fins a les 13h, les entitats esportives que organitzen activitats solidàries durant tot l’any en el marc de la campanya “Mou-te amb cor” mostraran les seves activitats, equips, persones voluntàries amb l’objectiu de donar-se a conèixer a un major nombre de ciutadans.

A les 13 h (control de firmes a les 12.30 h) està previst que comenci la 1a prova de la Copa Catalunya Infantil de Carrera “Trofeu Ciutat de Mataró” amb la participació de més de 150 esportistes. El recorregut d’aquesta prova és des de l’arc d’arribada de la Volta, girar per la plaça d’Espanya i camí de la Geganta.

A l’acte de presentació, també hi ha participat el ciclista mataroní Manuel Gonzalo que va ser professional. El periodista esportiu de Mataró Audiovisual, Josep Maria Spà, li ha fet una entrevista perquè el públic assistent conegués de més a prop els detalls d’aquest tipus d’esdeveniments esportius d’abast internacional.