Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un detingut per furt al carrer de Guifré el Pelós

Escoltar

Un detingut per furt al carrer de Guifré el Pelós

La Policia local i els Mossos d’Esquadra mantenen un dispositiu de vigilància específica per donar resposta a l’increment de robatoris a la ciutat. En els darrers dies s’ha registrat especialment un repunt significatiu d’aquest tipus de delictes a la zona Centre, que ha motivat l’augment de la presència policial amb patrulles uniformades i agents de paisà.

La Policia Local de Mataró va detenir divendres 31 de gener un individu com a presumpte autor del furt (robatori sense força ni tampoc amb violència o intimidació) d’un mòbil valorat en un miler d’euros de l’interior d’un vehicle al carrer de Guifré el Pelós. L’home va ser retingut per la víctima del robatori fins que va acudir al lloc la patrulla que estava realitzant vigilància específica d’aquesta zona.

Aquesta actuació s’emmarca en un dispositiu específic de vigilància establert per Policia Local i Mossos d’Esquadra per donar resposta a l’increment de robatoris que s’ha apreciat a la ciutat. En els últims dies s’ha registrat un increment d’aquest tipus de delictes especialment a la zona Centre, fet que ha motivat l’augment de la vigilància, sobretot en les hores nocturnes, tant per part de Mossos amb agents de paisà com per part de Policia Local amb patrulles uniformades.Publicat a