Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp Municipal de Futbol Enric Pujol s’adequa per poder fer entrenaments i activitats esportives

Escoltar

El Camp Municipal de Futbol Enric Pujol s’adequa per poder fer entrenaments i activitats esportives

Una tercera part del camp de sorra ha quedat ocupat per la nova Pista Poliesportiva Municipal coberta de Cerdanyola. L’espai restant, que estava sense mantenir, s’està adequant per poder-ne fer ús esportiu.

Una imatge del camp amb la pista coberta al fons. Foto: Ajuntament
Una imatge del camp amb la pista coberta al fons. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament va començar els treballs d’adequació del Camp Municipal de Futbol d’Enric Pujol el 9 de desembre. L’actuació consisteix, primer, en l’enderroc i desballestament de les construccions i equipament preexistents: dipòsit soterrat de formigó, barana, porteria, mòdul prefabricat i porxo d’accés al camp. Després es millorarà el paviment amb l’aportació d’una capa de sauló garbellat apta per a la pràctica esportiva.

L’equipament ja no disposa de dimensions adequades per funcionar com a camp de futbol a 11, però els treballs que s’hi realitzen possibilitaran que s’utilitzi com a camp de futbol a 7, una gran esplanada per fer entrenaments o per poder fer altres activitats esportives. Així hi podran fer activitats complementàries els usuaris habituals del Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig, com l’AEiLL de Cerdanyola, UD Mataronesa o el Rugby Club Mataró, entre d’altres.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Royalverd Service SL amb una durada prevista de tres setmanes, per la qual cosa es preveu que l’actuació quedi enllestida en finalitzar l’any. El pressupost d’adjudicació és de 28.917,31€ (IVA inclòs).


Galeria d'Imatges

Publicat a