Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró presenta la Memòria del seguiment dels compromisos del Pacte Mundial de l’ONU 2020

Escoltar

Aigües de Mataró presenta la Memòria del seguiment dels compromisos del Pacte Mundial de l’ONU 2020

El document, marca el camí a seguir per millorar els aspectes mediambientals i ètics de la companyia.

Seu d'Aigües de Mataró. Foto: AMSA
Seu d'Aigües de Mataró. Foto: AMSA

Aigües de Mataró, com a empresa municipal i pública, està compromesa amb la ciutat a la qual serveix i té la voluntat d’anar més enllà del compliment de les obligacions que es deriven directament dels serveis d’aigua, clavegueram i energia que té encomanats.

És per això que s’ha alineat amb els dictats que emanen del Pacte Mundial de l’ONU on es demana adoptar, afavorir i divulgar en la seva esfera d’influència un conjunt de valors fonamentals en les àrees de drets humans, normes laborals, mediambientals i anticorrupció.

Durant els darrers quatre anys Aigües de Mataró ha anat incorporant al seu sistema de gestió els aspectes ambientals, laborals i un codi ètic amb diferents compromisos i obligacions a seguir.

Un d’aquests  compromisos comporta també la presentació d'un informe de seguiment davant l'oficina espanyola del Pacte Mundial. Aquesta Memòria és el primer document que es presenta. En el  sector de l’aigua, AMSA és una de les 19 empreses de l'estat en presentar aquest tipus d'informe i la segona de Catalunya. Els compromisos del Pacte Mundial i els Objectius de Desenvolupament Sostenible han de servir de guia a les organitzacions per poder fer avançar en positiu aquest món.

 

Arxius adjunts

Publicat a