Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament del Torrent de la Pólvora i del carrer de Sevilla i entorns

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament del Torrent de la Pólvora i del carrer de Sevilla i entorns

L’actuació, que s’emmarca dins del Pla de Renovació del Pla Director de l’Aigua de Mataró (2011-2025), va començar el dimecres 10 de novembre i consisteix en la renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer del riu Segura, del Torrent de la Pólvora i el carrer de Sevilla en els trams compresos entre el carrer de Sant Domènec i el carrer Transversal, al barri de Cirera.

Obres al Torrent de la Pólvora. Foto: Aigües de Mataró
Obres al Torrent de la Pólvora. Foto: Aigües de Mataró

Les obres consisteixen en la instal·lació de 372 metres lineals de noves canonades de diferents materials i diàmetres. També s’instal·laran vàlvules de maniobra i descàrregues necessàries per al correcte funcionament i manteniment de la xarxa.

En el transcurs de l’obra, per minimitzar l’impacte en la continuïtat del servei, s’instal·laran canonades provisionals per donar servei als abonats mentre es realitza la retirada dels elements de la xarxa actual i la instal·lació de la nova.

En les instal·lacions d’abastament la rasa va majoritàriament per la vorera així que la circulació de vehicles no es veurà afectada, exceptuant els trams on hi ha cruïlles i per la retirada de la xarxa existent, quan el trànsit s’haurà de tallar de manera puntual. La reposició de la vorera es farà majoritàriament amb panot. La reposició de la calçada a l’encreuament del carrer del riu Segura es farà amb llambordí. I per garantir la continuïtat dels paviments existents la reposició de les rases es farà amb materials de les mateixes característiques dels que hi ha ara.

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa García Cano e Hijos, S.A., per un import de 57.783,40 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró per un import de 78.530,73 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de deu setmanes.


Publicat a