Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cafè de Mar obre sol·licituds per allotjar nous projectes d’economia social al Viver d’empreses

Escoltar

Cafè de Mar obre sol·licituds per allotjar nous projectes d’economia social al Viver d’empreses

Hi ha quatre espais disponibles per acollir durant un període de lloguer màxim de 3 anys iniciatives socioeconòmiques que incorporin a la seva activitat pràctiques i valors de l’Economia Social i Solidària.

Cafè de Mar ha obert el període de recollida de sol·licituds de projectes d’economia i innovació social que vulguin instal·lar-se en un dels quatre espais disponibles al Viver d’empreses d’economia i innovació social.

El Viver és una iniciativa de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró que es va posar en marxa el 2016 i es defineix com un espai dedicat a donar servei i acollida a aquelles iniciatives empresarials de base col·laborativa: cooperatives, societats laborals, associacions i fundacions.

Actualment hi ha disponibles quatre dels sis despatxos del Viver. La seva finalitat és oferir un espai que ajudi a iniciatives empresarials de caire social a consolidar-se a través de dos eixos d’actuació:

-oferir un espai físic on poder treballar: despatxos amb connexió a internet; possibilitat de suport en l’adquisició de mobiliari; disposar d’espais polivalents de trobada; servei de domiciliació fiscal i possibilitat d’acollir-se a serveis de dinamització.

-oferir un acompanyament en el procés de creixement i consolidació del projecte: serveis empresarials (informació, assessorament i consultoria empresarial) i visualització (publicitat a través de la pàgina web i altres mitjans de comunicació que utilitzi la Fundació Unió de Cooperadors).

A l’hora de valorar els projectes que s’hi vulguin allotjar, es valorarà que les iniciatives es trobin en procés d’acompanyament a la creació i/o consolidació del projecte empresarial per part del servei d’assessorament del Cafè de Mar o del TecnoCampus; que estiguin iniciant un procés de transformació cap a una empresa de caire social; que desenvolupin projectes amb una vessant innovadora socioeconòmica que incorpori criteris socials, ambientals i/o de bon govern; i que siguin projectes que tinguin la voluntat de treballar de forma col·laborativa.