Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Campament Reial oferirà als nens i nenes un recorregut per l’univers màgic dels Reis d’Orient

Escoltar

El Campament Reial oferirà als nens i nenes un recorregut per l’univers màgic dels Reis d’Orient

Al Campament s’exposarà per primera vegada la Carrossa del Carbó, construïda amb els diners que es van obtenir de la venda de les entrades de les Santes

Infants, joves i grans podran gaudir d’un recorregut per l’univers dels Reis guiats per alguns dels personatges més emblemàtics de la Cavalcada de Mataró i les seves carrosses. 

En Tempus i el seu ajudant - en Tic-Tac - donaran la benvinguda als visitants, els esquimals seran els encarregats d’estar organitzant i embolicant els regals que els mataronins han demanat, els carboners estaran preparant el carbó per aquells petits i grans que no s’han portat del tot bé aquest any. Ho faran a la carrossa que enguany s’estrenarà a la Cavalcada i que es podrà veure per primer cop en públic. Els patges reials podran guiar els infants que vulguin donar les cartes a les Missatgeres Reials perquè aquestes les hi puguin fer arribar a Ses Majestats. Les Missatgeres repartiran caramels als més petits.

El Campament Reial estarà obert els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31 de desembre i 3 i 4 de gener de 17 a 21 h, i els dies 25, 26 de desembre i 1 i 2 de gener de 10 a 13 h i de 17 a 21 h. Per accedir a la carpa, els majors de 6 anys hauran de dur mascareta. No caldrà inscripció prèvia per fer la visita.