Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cívic Pla d’en Boet, nou centre de vacunació contra la Covid-19

Escoltar

El Centre Cívic Pla d’en Boet, nou centre de vacunació contra la Covid-19

Des del dimarts 6 d’abril, el Centre Cívic Pla d’en Boet es destina a la vacunació contra la Covid-19. L’Ajuntament continua col·laborant amb l’Institut Català de la Salut (ICS) amb qui treballa per donar suport a les campanyes de vacunació i protecció de la salut. El Centre Cívic Pla d’en Boet ha canviat provisionalment els seus usos: a l’octubre del 2020 es va destinar la sala 6 a la vacunació de la Grip i ara a la vacunació de la Covid-19, mentre que els espais que ocupava el Casal Municipal de la Gent gran són, des del 30 de novembre, un espai per a realitzar les proves als contactes asimptomàtics dels casos Covid-19 positius.

El Centre Cívic Pla d’en Boet és un nou centre de vacunació contra la Covid-19 des del dimarts 6 d’abril. Aquest se suma al Centre d'Atenció Primària El Maresme, situat al camí del Mig, per ampliar així els espais de vacunació a la ciutat.

L’Ajuntament col·labora amb l’Institut Català de la Salut (ICS) i el Consorci Sanitari del Maresme des de l’inici de la pandèmia i ha posat a disposició de la Generalitat diversos equipaments municipals per donar suport a la xarxa de Centres d’Atenció Primària existent. La col·laboració ha estat per diferents campanyes, com la vacunació de la Grip o ara la de la Covid-19, i en diferents espais per poder ampliar els espais d’atenció i evitar aglomeracions ens els centres sanitaris habituals.

Pel que fa a la col·laboració de l’Ajuntament amb l’ICS en matèria de cessió d’equipaments des del 2020, aquest és l’històric:

  • Per a la vacunació de la grip (octubre 2020- gener 2021): Centre Cívic Molins, Centre Cívic Rocafonda i sala 6 del Centre Cívic Pla d’en Boet.
  • Per a proves relacionades amb la Covid-19: Casal Municipal de la Gent Gran de Rocafonda (6 de novembre del 2020) i Casal Municipal de la Gent Gran de Pla d’en Boet (30 de novembre 2020)
  • Per a vacunació contra la Covid-19, sala 6 del Centre Cívic Pla d’en Boet (6 d’abril del 2021)

Per saber les convocatòries de vacunació Covid-19 de la Generalitat de Catalunya cal consultar el web de Salut de la Generalitat de Catalunya