Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dia 1 de desembre se celebra la Festa del Voluntariat per homenatjar les persones que realitzen acció voluntària

Escoltar

El dia 1 de desembre se celebra la Festa del Voluntariat per homenatjar les persones que realitzen acció voluntària

L’esdeveniment és l’acte central de la campanya ‘Fem Voluntariat. Vine!’

El dimecres 1 de desembre a les 20 h se celebrarà la Festa del Voluntariat per retre homenatge a les persones que al llarg de l’any realitzen voluntariat a la ciutat. L’Ajuntament de Mataró vol agrair a les persones i entitats la seva implicació per fer de Mataró una ciutat més propera i solidària amb qui més ho necessita.

Enguany, la festa recupera la presencialitat i torna al Casal L’Aliança (C. de Bonaire, 25) després que l’any passat tingués un format audiovisual a causa de les restriccions per la pandèmia de la Covid-19.

La Festa comptarà amb l’espectacle de circ del Circ Vermut, de segell mataroní; la projecció de les càpsules audiovisuals ‘Som les Entitats de Mataró. Coneixe’ns’ per  fer difusió i promocionar el teixit associatiu de la ciutat; un concurs on els més espavilats rebran un premi i algunes sorpreses més. La Festa del Voluntariat és un acte obert a tothom. Cal tenir en compte que l’aforament és limitat i es respectarà l’ordre d’arribada.

En el transcurs de la festa, viurem en primícia el tret de sortida a la campanya #TotElQueEmDones de promoció del voluntariat a les xarxes socials. Una iniciativa de la Fundació El Maresme, que a través d’Instagram Reels i TikTok, ens proposaran fer una senzilla coreografia personalitzada.

Mataró Audiovisual realitzarà l’emissió per streaming en directe de la festa a través del següent enllaç https://www.mataro.cat/ca/portada/retransmissio-en-directe

La Festa del Voluntariat és l’acte central de la campanya ‘Fem Voluntariat. Vine!, que del 19 de novembre al 19 de desembre aplega una àmplia programació d’acte per posar en valor el voluntariat i animar a les persones a fer-ne. Amb la del 2021, s’arriba a la sisena edició de la campanya que cada any, i al voltant del 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat, s’organitzen activitats per promoure el voluntariat a la ciutat. En aquest web es pot consultar tota la programació. https://www.entitatsmataro.cat/ca/voluntariat/fem-voluntariat-vine

Tota aquesta tasca és possible gràcies al grup de treball d’entitats de voluntariat de la ciutat, amb la coordinació del Punt del Voluntariat de l’Ajuntament de Mataró. Aquestes entitats són: Associació Contra el Càncer, Banc dels Aliments, Càritas Interparroquial de Mataró, Centre de Formació i Prevenció, Consorci per a la Normalització Lingüística, Consorci Sanitari del Maresme - Voluntariat, Creu Roja Mataró-Maresme, Fundació El Maresme, Fundació Hospital, Fundació Iluro, Fundación Vicente Ferrer i Tecnocampus.