Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival Poesia i + torna a Mataró amb dues propostes als Jardins de l'Antic Escorxador

Escoltar

El Festival Poesia i + torna a Mataró amb dues propostes als Jardins de l'Antic Escorxador

Després que l’edició del 2020 es fes en un format híbrid a causa de la Covid-19, el 7 de juliol Mataró tornarà a repetir com a una de les seus de la programació del Festival Poesia i +, originari de Caldes d’Estrac. A la capital del Maresme s’hi podrà degustar la poesia d’Esteve Plantada i la música de Magalí Sare i Sebastià Gris.

Cartell de la 16a edició del Poesia i +
Cartell de la 16a edició del Poesia i +

La 16a edició del festival que organitza la Fundació Palau tornarà a viatjar més enllà de la seva seu i oferirà programació també Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Dosrius i Mataró del 30 de juny a l’11 de juliol. Ikram Bouloum, Laia Llobera, Nacho Vegas o Maria Arnal i Marcel Bagés, Joan Miquel Oliver, Pau Vallvé i Ferran Palau, són alguns dels noms propis del festival, un dels més actius i innovadors de la creació poètica i artística contemporània.

Enguany la programació a Mataró se centrarà en un únic espai: els Jardins de l’Antic Escorxador on a partir de les 20 h s’hi podrà veure dues propostes. Començarà el poeta de Granollers Esteve Plantada. Els seus recitals pausats i punyents forcen un temps menys accelerat i una mirada més profunda sobre el que podria semblar banal. Cap a les 20.30 h prendrà el relleu la música de Magalí Sare i Sebastià Gris. Aquests dos joves talents presentaran el seu disc “A boy and a girl”, un treball que aposta per l’experimentació electrònica a través de la deconstrucció de temes clàssics de cambra i cançons populars mallorquines.

El preu de l’entrada per les dues activitats conjuntes és de 3 euros.

La programació del Poesia i + es pot consultar al web www.poesiaimes.cat.