Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova inicialment el Pressupost General de l’Ajuntament per al 2021

Escoltar

El Ple aprova inicialment el Pressupost General de l’Ajuntament per al 2021

La proposta de comptes generals ha obtingut els vots favorables del Govern Municipal (PSC i En Comú Podem Mataró) i els vots contraris dels grups de l’oposició (ERC, Junts x Mataró i Ciutadans).

El Ple municipal s’ha reunit avui en sessió extraordinària a les 18 h per aprovar inicialment la proposta de Pressupost General de l’Ajuntament per al 2021. Després de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província, s’obrirà un termini d’exposició pública de 15 dies (fins al 22 de febrer), durant el qual es podran presentar al·legacions i/o aportacions al pressupost.

L’Ajuntament tindrà al 2021 el pressupost més elevat de la seva història, arribant als 152,47 milions d’euros i amb un pressupost d’inversió de 19,4 milions, mentre que el pressupost consolidat amb les empreses municipals serà de 181,93 milions.

La proposta de comptes generals centra els esforços principalment en la lluita contra els efectes de la Covid-19 a la ciutat, amb 3,2 milions reservats a la reconstrucció social i econòmica, i en el manteniment i millora de serveis municipals (nou contracte de gestió dels residus, contracte de manteniment de semàfors i de senyalització).