Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus tindrà un punt de vacunació contra la Covid-19 coincidint amb l’inici de curs

Escoltar

El TecnoCampus tindrà un punt de vacunació contra la Covid-19 coincidint amb l’inici de curs

La campanya de vacunació es farà el 6 d’octubre de 12 a 18h i va dirigida a tota la comunitat universitària, a les persones treballadores del parc tecnològic i a la ciutadania en general. El punt de vacunació estarà a la planta baixa de l’edifici TCM3, al carrer de Tordera.

El TecnoCampus ha iniciat aquest dilluns les classes del curs universitari 2021-2022, en què, després de dos cursos marcats per la pandèmia, s’espera que el format virtual es pugui anar abandonant progressivament a favor de la presencialitat. Tot i així, el TecnoCampus, com el conjunt de centres adscrits a la Universitat Pompeu Fabra, ha programat el curs amb la flexibilitat necessària per poder reaccionar i complir en tot moment les normes que fixin les autoritats sanitàries atenent a l'evolució de la pandèmia.

Per contribuir a fer possible aquest retorn a la normalitat a les aules, el TecnoCampus col·labora amb el departament de Salut de la Generalitat i, com han fet altres universitats catalanes, tindrà un punt de vacunació adreçat a tota la comunitat universitària, però oberta també a les empreses del parc tecnològic i a la ciutadania en general.

La campanya de vacunació es farà el dia 6 d’octubre, amb l’objectiu d’assolir el major grau d’immunització possible de tota la ciutadania. Hi haurà un únic dia vacunació, en horari ininterromput de 12 a 18 h. El lloc exacte dins del campus serà el local situat a la planta baixa de l’edifici TCM3, a la qual s’accedeix des del carrer Tordera.

Hi podrà accedir tota persona major de 12 anys no vacunada o pendent de la segona dosi.  Les persones que hagin rebut una primera dosi podran rebre la segona sempre que hagin transcorregut tres setmanes des de l’administració de la primera. Les persones no vacunades que hagin passat la Covid-19 podran rebre una dosi de la vacuna quan hagin transcorregut dos mesos des del final dels símptomes de la malaltia

La particularitat d’aquesta campanya és que, si bé el departament de Salut desplaçarà els seus equips al TecnoCampus, seran els estudiants de 4art curs del Grau en Infermeria de l’Escola Superior de Ciències de la Salut els  responsables de vacunar, amb la supervisió d’infermeres d’atenció primària. La vacuna administrada serà Pfizer i qui vagi a vacunar-se ha de portar la targeta sanitària o algun document que els identifiqui (DNI, NIE, passaport). 

A banda de contribuir amb aquest esforç a estendre el màxim possible la vacunació, el TecnoCampus manté unes estrictes mesures de prevenció per fer del campus i del parc tecnològic uns espais segurs.

Publicat a