Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els professionals del turisme reflexionen a Mataró sobre l’impuls d’aquest sector com element clau per a la reconstrucció econòmica del territori

Escoltar

Els professionals del turisme reflexionen a Mataró sobre l’impuls d’aquest sector com element clau per a la reconstrucció econòmica del territori

El Tecnocampus acollirà demà la 10 a. Edició del Cercle de Turisme, una trobada de professionals del sector turístic de les comarques de Barcelona, que organitza la Diputació de Barcelona.

Sota el títol ‘A punt!’ la trobada dona el tret de sortida a les accions de promoció i màrqueting de turisme per a l’any 2022 i té com a objectiu animar al sector en la represa de l’activitat turística. Durant tota la jornada, els professionals  compartiran novetats, tendències i plans d’acció i reflexionaran sobre com afrontar la incertesa  que viu el sector confiant en les fortaleses individuals i com a col·lectiu. En l’edició d’aquest any es debatrà entorn al repte de la digitalització del sector turístic i sobre l’impuls del sector turístic com element clau per a la reconstrucció econòmica del territori.

La trobada, que se celebra per  primera vegada al Maresme, comptarà amb la presència de l’alcalde de Mataró, David Bote, que participarà en l’acte d’obertura de la jornada. L’acompanyaran el president del Consorci de Turisme Costa Barcelona Maresme, Joaquim Arnó, la diputada de Turisme  de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido i la regidora de  de Promoció de Ciutat i Comerç, Núria Moreno.

També es preveu la participació del director general de Turespaña, Miguel Sanz, que presentarà el Pla estratègic de màrqueting 2021-2024 de Turespaña i els responsables de la Diputació de Barcelona donaran a conèixer el ‘Pla d’accions Barcelona és molt més 2022: “Tenim un punt”’. La cloenda anirà a càrrec de la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech i de la presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor.

La jornada presencial està adreçada exclusivament als membres del Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona, però les persones interessades ho podran seguir en directe a través del canal de YouTube de la Diputació. Enllaç per a la connexió: https://youtu.be/I7zmYsElK8I

El Cercle de Turisme, promogut per la Diputació de Barcelona,  és un entorn de treball cooperatiu públic-privat per a la promoció turística de la província de Barcelona, en el que hi participen més de 440 empreses, ens públics i destinacions turístiques amb l’objectiu de generar negoci turístic, ocupació i desenvolupament econòmic sostenible amb la màxima eficiència. Per aconseguir-ho, el Cercle de Turisme treballa en tres línies: compartir coneixement, incentivar la relació entre empresaris i destinacions i realitzar accions de promoció.  Es treballen diferents temàtiques: turisme rural i de càmping, turisme cultural, turisme per a gent curiosa, turisme familiar, enoturisme, turisme de golf, cicloturisme, turisme nàutic, senderisme, ecoturisme i turisme de reunions i esdeveniments.