Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estudiants del grau en mitjans audiovisuals del TecnoCampus, seleccionats en els premis SGAE nova autoria del festival de Sitges

Escoltar

Estudiants del grau en mitjans audiovisuals del TecnoCampus, seleccionats en els premis SGAE nova autoria del festival de Sitges

El projecte és el treball de final de grau de Pol Pastor i Ona Sánchez.

Pol Pastor i  Ona Sánchez,  estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus.
Pol Pastor i Ona Sánchez, estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus.

El curtmetratge A tomar x culo las bragas, dels estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals Pol Pastor i Ona Sánchez, ha estat seleccionat per a participar en l’edició d’enguany dels Premis SGAE Nova Autoria dins de la 54a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya–Sitges 2021.

Els creadors, al capdavant de la direcció i el guió, han produït l’obra audiovisual com a resultat del seu Treball Final del Grau en Mitjans Audiovisuals, que s'imparteix a l'Escola Superior Politècnica del TecnoCampus, tutoritzat pels professors Gina Plana i Juan Rafael Ventura durant el curs 2020-21. El curtmetratge explica la història d’una noia de 23 anys bisexual que té cites de manera addictiva, moltes d’elles surrealistes. La ficció, orientada al públic jove, utilitza la tècnica del trencament de la quarta paret per interpel·lar l’audiència i pretén visibilitzar el col·lectiu LGTBI+.

El film es mostrarà dissabte 9 d’octubre al Cinema Prado de Sitges, dins la projecció de treballs audiovisuals seleccionats, i posteriorment es farà públic el veredicte dels premis. Els Premis SGAE Nova Autoria (Secció Noves Visions) són una finestra per a potenciar el talent emergent i difondre obres dels centres de formació de cinema i produccions audiovisual de Catalunya.

Els autors tenen la voluntat que el curtmetratge tingui continuïtat com a websèrie. Han participat a l’equip una vintena de persones, la majoria estudiants i exestudiants del Tecnocampus. 

Publicat a