Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Identificades dues persones sospitoses d’ocupar un pis i intentar rellogar-lo

Escoltar

Identificades dues persones sospitoses d’ocupar un pis i intentar rellogar-lo

La Policia Local va localitzar-les gràcies a la col·laboració ciutadana i després d’identificar una persona dins de l’habitatge usurpat, i que va manifestar haver pagat per poder tenir les claus per accedir-hi. Policia Local i Mossos d'Esquadra investiguen els fets.

Nova actuació de la Policia Local en relació a un intent d’usurpació d’immoble. En aquesta ocasió, els fets van tenir lloc aquest dimecres, 10 de febrer, al carrer d’Emili Pacheco, i es va saldar amb un intent d’ocupació frustrat i la localització de dues persones sospitoses d’haver usurpat prèviament aquest immoble per rellogar-lo després.

La Policia Local va rebre l’avís que s’estava intentant ocupar un habitatge. En arribar, els agents van comprovar que la porta blindada antiocupacions de l’immoble estava forçada i van accedir a l’interior, on van trobar-hi un home de 22 anys. Aquest jove, que va marxar voluntàriament, va manifestar a la policia que havia pagat a una tercera persona per rebre les claus de l’habitatge, i veïns de l’immoble també van descriure possibles persones sospitoses d’haver fet la primera usurpació a què es referia l’identificat.

A partir de les descripcions, els agents van identificar dues persones, un home de 27 anys i un altre de 21, com a sospitosos d’ocupació de l’immoble. En un vehicle d’aquestes persones s’hi va localitzar un trepant, panys de porta i una clau de comptador d’aigua.

Els agents van avisar la propietat per a l’assegurament de l’habitatge. Policia Local i Mossos d’Esquadra estan investigant els fets conjuntament.

Publicat a