Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament agraeix amb un concert la feina de les persones treballadores del Consorci Sanitari del Maresme

Escoltar

L’Ajuntament agraeix amb un concert la feina de les persones treballadores del Consorci Sanitari del Maresme

El pròxim 21 de novembre l’Hospital de Mataró acollirà un concert molt especial. L’Ajuntament vol agrair la gran tasca de tots els sanitaris i del personal del Consorci Sanitari del Maresme des de l’inici de la pandèmia de la Covid- 19, amb el concert de la cantaora Sandra Carrasco.

Sandra Carrasco en una de les seves actuacions.
Sandra Carrasco en una de les seves actuacions.


El recital serà retransmès en directe a les 11 h per Mataró Audiovisual, per tal d’acostar-lo a tota la ciutadania. El concert es farà a l'aire lliure, davant de la façana principal de l'Hospital de Mataró, i l'entrada és lliure, sense reserva prèvia.  

Els més de 2.000 treballadors del Consorci Sanitari del Maresme han treballat incansablement des que al primer trimestre del 2020 va esclatar la pandèmia de Covid-19 a Catalunya. 

 

Sandra Carrasco

Sandra Carrasco (Huelva, 1981) és la cantant que posarà veu a l’agraïment institucional que es vol fer als sanitaris.

Carrasco té quatre àlbums editats i té una llarga experiència en el món del flamenc. Es va iniciar en el cante a Sevilla i ja des dels inicis va col·laborar amb destacats artistes com Manolo Sanlúcar, Miguel Poveda i Estrella Morente.

Ha cantat en escenaris de tot el món i ha participat en nombrosos projectes teatrals. Va ser una de les pioneres cantant amb l’organització Música en Vena, una ONG que intenta instaurar la música com a necessitat de curació a tots els hospitals de l’Estat.

 

Publicat a